top of page

Πασχαλινή Εκδήλωση


Η Πασχαλινή Εκδήλωση ήρθε και πάλι. Στις 25 Μαρίου η Γκρέβα θα έρθει και πάλι να μας ζητά να κρύψουμε τα αυγά μας για να μας δώσει αυγά που χρειαζόμαστε για άλλη χρήση. Η Εκδήλωση θα τελειώσει στις 12 Απριλίου και ο χρόνος είναι αρκετός για να ικανοποιήσουμε την Γκρέβα και να πάρουμε όλα τα δώρα που έχει να μας δώσει.

Η Εκδήλωση

Στην Πασχαλινή εκδήλωση έχουμε κάποια νέα μονάδα, τα Πασχαλινά Αυγά. Υπάρχουν δύο ειδών, τα αυγά που κρύβουμε στις πόλεις άλλων παικτών και φυσικά κρύβουν κι αυτή στην δική μας και τα αυγά που κερδίζουμε από τις αποστολές της Γκρέβα ή συλλέγοντας τα αυγά που μας έχουν κρύψει άλλοι παίκτες.

Συλλογή και Κρύψιμο Αυγών

Πάνω αριστερά στην οθόνη του παιχνιδιού υπάρχει μία μπάρα. Η μπάρα της Εκδήλωσης. Εκεί βλέπουμε πόσα αυγά έχουμε. Μπορούμε να αγοράσουμε διάφορα, όμως, υπάρχει μία μπάρα παρόμοια με αυτή των πόντων του παιχνιδιού που όμως το όριο της είναι έξι. Εκεί κάθε μία ώρα προστήθετε και μία Δράση Κρυψίματος.

Επίσης μπορούμε να αγοράσουμε και δράσεις πληρώνοντας διαμάντια (απλά κάνουμε κλικ στο μπλέ κουμπί με το "+" που εμφανίζεται στην μπάρα της εκδήλωσης και μας ανοίγει το σχετικό παράθυρο). Το κόστος είναι: 20 διαμάντια για μία δράση. Με αυτές τις δράσεις μπορούμε να κρύψουμε αυγά σε πόλεις άλλων παικτών.

Για να κρύψουμε αυγά σε πόλεις άλλων παικτών είτε επισκεπτόμαστε την πόλη του και εκτός από τις γνωστές ενέργειες βλέπουμε και μία ακόμη το "Κρύψιμο Αυγών", είτε από την Κοινωνική μπάρα. Στην πρώτη περίπτωση απλά πατάμε στην δράση και επιλέγουμε ένα διακοσμητικό στοιχείο στην πόλη του παίκτη για να κρύψουμε το αυγό μας. Στην δεύτερη περίπτωση έχει προστεθεί ένα εικονίδιο με αυγά δίπλα στα πορτραίτα που αν το πατήσουμε αυτόματα θα κρύψει σε κάποιο διακοσμητικό στοιχείο στην πόλη του παίκτη ένα αυγό. Αν δεν υπάρχει διαθέσιμο διακοσμητικό ενημερωνόμαστε και δεν μας παίρνει το αυγό.

Για να συλλέξουμε τα αυγά μας, όταν κάποιος παίκτης έχει κρύψει αυγά στην πόλη μας θα δούμε πάνω από τα διακοσμητικά στοιχεία που υπάρχουν κρυμμένα αυγά το σχετικό εικονίδιο με τα αυγά. Πατώντας πάνω στο διακοσμητικό θα συλλέξουμε τα αυγά.

Μπορούμε να κερδίσουμε από κρυμμένα αυγά είναι: 1, 5, 20 και 50.

Αυγά από αποστολές της Γκρέβα

Η Γκρέβα έχει μία σειρά αποστολών (Εμφανίζεται σαν δότης αποστολών στα αριστερά της οθόνης του παιχνιδιού). Σε όλες μας ζητά να κρύψουμε αυγά σε πόλεις άλλων και μας δίνει αμοιβές. Σε όλες τις αποστολές μας δίνει αυγά, Εξαίρεση αποτελούν η πρώτη αποστολή και οι δύο τελευταίες.

Στην πρώτη αποστολή εκτός από αυγά μας δίνει και ένα πακέτο με Δράσεις Κρυψίματος. Κάθε πακέτο έχει μέσα 6 δράσεις. Άρα μπορούμε να κρύψουμε ακόμα 6 αυγά.

Στις δύο τελευταίες αποστολές μας δίνει ένα πορτραίτο στην κάθε μία. Την Τζάνης και τον Τζίμι.

Οι αποστολές

1. Κρύψε 1 Αυγό - Αμοιβή: 2 Πασχαλινά Αυγά και 1 Πακέτο Δράσεις Κρυψίματος

2. Κρύψε 7 Αυγό - Αμοιβή: 15 Πασχαλινά Αυγά

3. Κρύψε 12 Αυγό - Αμοιβή: 20 Πασχαλινά Αυγά

4. Κρύψε 14 Αυγό - Αμοιβή: 30 Πασχαλινά Αυγά

5. Κρύψε 17 Αυγό - Αμοιβή: 35 Πασχαλινά Αυγά

6. Κρύψε 22 Αυγό - Αμοιβή: 45 Πασχαλινά Αυγά

7. Κρύψε 26 Αυγό - Αμοιβή: 50 Πασχαλινά Αυγά

8. Κρύψε 33 Αυγό - Αμοιβή: 65 Πασχαλινά Αυγά

9. Κρύψε 44 Αυγό - Αμοιβή: 90 Πασχαλινά Αυγά

10. Κρύψε 55 Αυγό - Αμοιβή: 110 Πασχαλινά Αυγά και Πορτραίτο Τζάνης

11. Κρύψε 69 Αυγό - Αμοιβή: 140 Πασχαλινά Αυγά και ΠορτραίτοΤζίμι

Ο Πασχαλινός Έμπορος

Για να μπούμε στο παράθυρο του εμπόρου, που δεν είναι άλλος από την ίδια την Γκρέβα, απλά κάνουμε κλικ είτε στην μπάρα της εκδήλωσης είτε στο εικονίδιο δότη που έχει εμφανιστή στα αριστερά της οθόνης του παιχνιδιού (είναι ένα εικονιδίο διαφορετικό από της Γκρέβα και εμφανίζεται μόνο του ξεχωριστά).

Στο παράθυρο αυτό μπορούμε να αγοράσουμε διάφορες αμοιβές πληρώνοτας με αυγά που συλλέγουμε στην εκδήλωση. Οι αμοιβές αυτές είναι γνωστά στοιχεία που έχουμε δεί από άλλες εκδηλώσεις καθώς επίσης και κάποια νέα. Ο στόχος είναι να αγοράσουμε κάθε αμοιβή από μία φορά και μόλις αγοράσουμε και τις 11 θα μας δωθεί ως δώρο ο "Ναός του Δέους" νέο κτίριο με μοναδικό χαρακτηριστικό.

Κάθε φορά που αγοράζουμε κάποια αμοιβή, ο κύκλος πάνω αριστερά στο πλαίσιο της γίνετε πράσινος ώστε να ξέρουμε ποιες αμοιβές έχουμε αγοράσει. Το πόσο κοντά είμαστε στην απόκτηση του Ναού του Δέους μπορούμε να το δούμε από την μπάρα κάτω ακριβώς από την αμοιβή που μας αναφέρει και των αριθμό των αμοιβών που έχουμε αγοράσει Χ/11 που είναι συνολικά.

Επίσης αν δούμε ότι δεν μας φτάνουν τα αυγά μας ή θέλουμε ακόμη περισσότερα μπορούμε να αγοράσουμε και άλλα πάτωντας το κίτρινο κουμπί με το "+". το κόστος είναι: 125 Διαμάντια για 25 αυγά, 1200 διαμάντια για 250 αυγά και 7500 διαμάντια για 2000 αυγά.

Τέλος στο παράθυρο του εμπόρου μπορούμε πάντα να διαβάζουμε τις πληρωφορίες για την εκδήλωση πατώντας το κουμπί με το "?". Στο ίδιο παράθυρο που μας εμφανίζει κάτω και στο κέντρο υπάρχει το χρονόμετρο για το πότε λήγει η εκδήλωση.

Οι αμοιβές

Χάλκινο Σεντούκι - Κόστος 35 Πασχαλινά Αυγά

120 Πασχαλινά Αυγά - Πιθανότητα 5%

50 Πασχαλινά Αυγά - Πιθανότητα 20%

Σχέδιο για το Παρατηρητήριο - Πιθανότητα 10%

Κάστρο Άμμου - Πιθανότητα 5%

Δύο τυχαία σχέδια - Πιθανότητα 10%

Τυμπανιστής του Στρατού - Πιθανότητα 10%

Δέντρο Φοίνικας - Πιθανότητα 15%

Πακέτο Δράσεων Κρυψίματος - Πιθανοτητα 25%

Ασημένιο Σεντούκι - Κόστος 150 Πασχαλινά Αυγά

500 Πασχαλινά Αυγά - Πιθανότητα 5%

300 Πασχαλινά Αυγά - Πιθανότητα 10%

Σχολή Τυμπανιστών - Πιθανότητα 20%

Δύο τυχαία σχέδια - Πιθανότητα 20%

Μάγος Γιατρός - Πιθανότητα 10%

Φωλιά Τίγρη - Πιθανότητα 10%

Δύο πακέτα Δράσεων Κρυψίματος - Πιθανότητα 10%

Μεγάλο Πακέτο Πόντων Παιχνιδιού (10 Πόντοι Παιχνιδιού στην απογραφή) - Πιθανότητα 15%

Χρυσό Σεντούκι - Κόστος 300 Πασχαλινά Αυγά

800 Πασχαλινά Αυγά - Πιθανότητα 5%

4 Πακέτα Δράσεων Κρυψίματος - Πιθανότητα 15%

Ναός του Δέους - Πιθανότητα 10%

Ναός της Γνώσης - Πιθανότητα 5%

Πηγάδι Ευχών - Πιθανότητα 10%

Υποχώρηση Πρωταθλητή - Πιθανότητα 20%

Κιτ ανακαίνισης - Πιθανότητα 10%

Όαση - Πιθανότητα 25%

Αμβροσία - Κόστος 25 Πασχαλινά Αυγά

Περιέχει:

Νομίσματα (διαδέρουν ανά εποχή)

Προμήθειες (διαφέρουν ανά εποχή)

Μετάλλια (διαφέρουν ανά εποχή)

Μικρό Πακέτο Πόντων Παιχνιδιού (2 Πόντοι Παιχνιδιού στην απογραφή)

Σχέδιο Παρατηρητηρίου - Κόστος 20 Πασχαλινά Αυγά

Αγοράζεις ένα τυχαίο σχέδιο από το Παρατηρητήριο.

Κιτ Ανακαίνισης - Κόστος 350 Πασχαλινά Αυγά

Το χρησιμοποιείς για να αναβαθμίσεις ένα οποιοδήποτε (σχεδόν) ειδικό κτίριο αλλάζωντας του εποχή, από την πιο πρώιμη σε μεταγενέστερη.

Φάρος Φωτιάς - Κόστος 75 Πασχαλινά Αυγά

Προσφέρει 4% ενίσχυση άμυνας στην άμυνα της πόλης σου.

Πηγάδι Ευχών - Κόστος 500 Πασχαλινά Αυγά

Παράγει τυχαία αμοιβή κάθε 24 ώρες.

Παραλιακό Μπαρ - Κόστος 100 Πασχαλινά Αυγά

Κτίριο παραγωγής προμηθειών.

Σχολή Τυμπανιστών - Κόστος 300 Πασχαλινά Αυγά

Στρατιωτικό κτίριο 4Χ4. Εδώ μπορείς να εκπαιδεύσεις τους Τυμπανιστές Στρατού. Και προσφέρει 4% ενίσχυση στην επίθεση των μονάδων σου όταν επιτήθεσε.

Οι δύο πρώτες θέσεις εκπαίδευσης είναι δωρεάν. Οι τρεις επόμενες κοστίζουν διαμάντια. 50, 100, και 150 αντίστοιχα.

Τυμπανιστής Στρατού - Κόστος 30 Πασχαλινά Αυγά

Ειδική ανεξάρτητη μονάδα. Εϊναι ίδια σε όλες τις εποχές. Εκπαιδεύεται στη Σχολή Τυμπανιστών και το κόστος εκπαιδεύσης της είναι 150 νοσμίσματα και 150 προμηθειες. Θέλει 24 ώρες να εκπαιδευτεί και μία γραμμή ζωής της για να αναπληρωθεί σε περίπτωση τραυματισμού θέλει 2 ώρες και 24 λεπτά.

Μπορούν να αποκτηθούν και ως ανεξάρτητες μονάδες.

Έχει ειδική ικανότητα: Ηθικό, Όλες οι φιλικές μονάδες αποκτόυν επιλέον 1 πόντο ζωής (πανοπλοία, ενίσχυση). Δεν αθροίζεται. Ακόμη κι αν έχετε πάνω από έναν Τυμπανιστή Στρατού στην μάχη πάλι όλες οι μονάδες θα κερδίσουν έναν πόντο.

Τύπος: Ελαφριά Μονάδα

Επίθεση: 10

Άμυνα: 10

Εμβέλεια: 1

Κίνηση: 14

Ειδική Ικανότητα: Ηθικό

Ναός του Δέους - Κόστος Να Αγοραστούν όλες οι άλλες αμοιβές

Οικιστικό Κτίριο, 2Χ2, Μικρή Παραγωγή Πληθυσμού, Μεγάλη Παραγωγή Νομισμάτων που διαφέρουν ανάλογα την εποχή του παίκτη. Αναβαθμίζεται με Κιτ Ανακαίνισης.

Αν παροτρυνθεί τότε εκτός από νομίσματα θα προσφέρει και κάποια μετάλλια. Τα μετάλλια είναι μόνο για την τρέχουσα συλλογή παραγωγής. Αν η παραγωγή του συλλεχθεί τότε θα πρέπει να παροτρυνθεί και πάλι για να προσφέρει μετάλλια. Ο αριθμός των μεταλλίων διαφέρει ανά εποχή και η παραγωγή του κτιρίου είναι κάθε 24 ώρες από την τελευταία συλλογή που έγινε.

_____________________________________________________________________________________________

______________________________________________________________________________________________

Κλείνωντας το άρθο θα σας ευχηθούμε να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε τόσο με την εκδήλωση όσο και με τους δίκους σας. Καλό Πάσχα και Διασκεδάστε παίζωντας με τα αυγά! :)

bottom of page