top of page

Η Αυριανή Εποχή "Μαγειρεύεται"


Δημαρχείο (216,000 Πόντοι)

Προσφέρει 36,000 νομίσματα κάθε 24 ώρες

_________________________________________________________________________

Μια ακόμα εποχή ήρθε στο Forge Of Empires. Φέρνει κάποια νέα στοιχεία, μαζί με πολλά νέα κτίρια, μονάδες στρατού και όλα όσα μας φέρνει κάθε νέα εποχή.

Αυτή η εποχή είναι η Αυριανή Εποχή (Tommorow Era) και δεν θα είναι η τελευταία του παιχνιδιού, όμως για αυτό θα μιλήσουμε άλλη φορά. Στην Αυριανή Εποχή παρόλο που κανένα σχεδόν από τα κτίρια δεν υπάρχει ή δεν υπήρξε ποτέ έχουν χρησιμοποιηθεί πολλά στοιχεία είτε από δεδομένα του σήμερα είτε από σχέδια και πλάνα που έχουν πραγματοποιηθεί για το μέλλον. Είναι πολύ ενδιαφέρουσα η δουλειά που έχει γίνει τόσο στα κτίρια όσο και στα αγαθά και τις μονάδες του στρατού.

Στην Αυριανή Εποχή έχουμε μόλις 18 έρευνες, αλλά, όπως και στην Σημερίνη Εποχή δεν πρέπει να μας ξεγελάει το νούμερο, όλα όσα χρειάζονται για την ολοκήρωση τους είναι πολλά.

Ο χάρτης της Αυριανής Εποχής είναι η Νότιος Αμερική και έχει συνολικά 13 επαρχίες. Μας δίνει δύο επεκτάσεις και μόνο μία ενίσχυση αγαθού, από την Εποχή του Μέσου Μεσάιωνα.

Νέο δεδομένο είναι ότι έμεσα πληρώνουμε περισσότερα αγαθά για να παράγουμε τα εξευγενισμένα. Αυτό συμβαίνει γιατί για την παραγωγή αγαθών της Αυριανής Εποχής πληρώνουμε νομίσματα προμήθειες, και αγαθά της Σημερινής Εποχής τα οποία όμως για να παραγχθούν πρέπει να πληρώσουμε αγαθά της Αποικιακής Εποχής. Ωστόσο αυτό δεν πρέπει να μας μπερδεύει, απλά γνωρίζουμε ότι για την παραγωγή των αγαθών στην Αυριανή Εποχή θα πληρώνουμε νομίσματα, προμήθειες και αγαθά της Σημερινής Εποχής.

Πρέπει να τονίσουμε ότι ούτε στην Αυριανή Εποχή έχουμε νέους δρόμους. Σχεδόν όλα τα κτίρια θέλουν δρόμο διπλή λωρίδας για να συνδεθούν. Ας τα πάρουμε ένα ένα.

Έρευνες

Είναι 18, και χρειάζονται 1620 πόντους παιχνιδιού, 16,220,100 νομίσματα, 20,011,100 προμήθειες και 10785 αγαθά όλα εξευγενισμένα.

Αναλυτικά οι Έρευνες

κάντε κλικ στην εικόνα για καλύτερη προβολή

Σπίτια

Τα μεγέθη των σπιτιών είναι παρόμοια με της προηγούμενης εποχής και όλα χρειάζονται δρομό διπλής λωρίδας. Έκπληξη αποτελεί ένα μικρό οικιστικό κτίριο που είναι μόλις 1Χ1 και απαιτεί απλά σύνδεση με δρόμο, παρόλο το μέγεθος του προσφέρει 100 πληθυσμό. Την καλύτερη παραγωγή νομισμάτων ανα ώρα και πεδίο την έχει το Pod Home (Σπιτάκι) που είναι και το μονόωρο, όπως σχεδόν πάντα. Ενώ την καλύτερη προσφορά σε πληθυσμό την έχει το 4ώρο οικιστικό κτίριο (από τα μην προνομιακά).

Μέγεθος προβολής κτιρίων 45%, κάντε κλικ στην εικόνα για καλύτερη προβολή

Κτίρια Παραγωγής

Εδώ δεν έχουμε κάτι ιδιαίτερο. Τα μεγέθη είναι μεγαλύτερα από της προηγούμενης εποχής. Όλα απαιτούν δρόμο διπλής λωρίδας με εξέρεση το Private Security Company (Εταιρία Ιδιωτικής Ασφάλειας) που έχει και την καλύτερη παραγωγή ανά ώρα. Όλα αφαιρούν ικανοποίηση από την πόλη εκτός από το προνομιακό κτίριο.

Μέγεθος προβολής κτιρίων 35%, κάντε κλικ στην εικόνα για καλύτερη προβολή

Πολιτισμικά Κτίρια

Όλα μεγάλα σε μέγεθος. Δύο απαιτούν δρόμο διπλής κυκλοφορίας και δυο απλά σύνδεση με δρόμο. Το πιο εντυπωσιακό και πιο αποδοτικό το προνομιακό πολιτισμικό κτίριο. Από τα μη προνομιακά το πιο αποδοτικό είναι το Consept Vehicle Fair (Έκθεση Προσχέδιων Αυτοκινήτων) παρόλο που απαιτεί σύνδεση με δρόμο δύο λωρίδων.

Μέγεθος προβολής κτιρίων 35%, κάντε κλικ στην εικόνα για καλύτερη προβολή

Διακοσμητικά Στοιχεία

Το θέμα είναι κλασικό διαστάσεις 1Χ2, 2Χ1 και 1Χ1. Με πιο αποδοτικό το προνομιακό μιας και όλα τα άλλα δίνουν τα ίδια. Εξερούμε το Surveillance Camera (Κάμερα Επιτήρησης) που προσφέρει 85 ικανοποίηση μιας και μπορεί να τοποθετηθεί παντού.

Μέγεθος προβολής κτιρίων 100%, κάντε κλικ στην εικόνα για καλύτερη προβολή

Κτίρια Αγαθών

Λίγο πολύ τα είπαμε. Όλα απαιτούν σύνδεση με δρόμο διπλής λωρίδας, θέλουν 15 ώρες να κατασκευαστούν και κοστίζουν 153,000 Νομίσματα και 353,000 Προμήθειες. Ο πληθυσμός τους αλλάζει και το κόστος παραγωγής υπάρχει στον παρακάτω πίνακά.

Μέγεθος προβολής κτιρίων 36%, κάντε κλικ στην εικόνα για καλύτερη προβολή

Στρατιωτικά Κτίρια και Μονάδες

Στα στρατιωτικά κτίρια πρέπει να πούμε ότι όλα απαιτούν σύνδεση με δρόμο διπλής λωρίδας εκτός από το κτίριο εκπαίδευσης της Μονάδας Εμβέλειας. Το κόστος κατασκεύης είναι σχετικό όπως και το κόστος εκπαιδεύσης των μονάδων.

Μέγεθος προβολής κτιρίων 36%, κάντε κλικ στην εικόνα για καλύτερη προβολή

Κάθε στρατιωτικό κτίριο προσφέρει κάποια ενίσχυση εκτός από το Combat Drone Base (Βάση Μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών Μάχης). Η Ενίσχυση αυτή θα ενισχύει είτε την επίθεση από τον επιτηθέμενο στρατό είτε την άμυνα από τον αμυνόμενο στρατό της πόλης.

'Εχουμε δύο νέες ειδικές ικανότητες, η Βαριά Μονάδα, Stealth Tank (Μυστικό Τανκ) είναι αόρατη όταν βρίσκεται σε πεδίο Χωράφι. Ενώ η Μονάδα Εμβέλειας "ψήνει" την αντίπαλη μονάδα κάνωντας την αδύναμη.

Κρύβετε στα χωράφια (Hide in Plains): Όταν αυτή η μονάδα είναι στην πεδιάδα δεν μπορεί η αντίπαλη μονάδα να επιτεχεί εκτός αν είναι ακριβώς μπροστά της.

Θερμότητα (Heat): Μειώνει την επίθεση του αντιπάλου κατά ένα ποσοστό. Το ποσοστό στοιβάζετε μέχρι η μονάδα να γίνει ακίνδυνη. Αν ο αντίπαλος έχει επιτεθεί αρκετές φορές σε αυτή την μονάδα.

Μεγάλα Κτίρια

Εδώ έχουμε πολύ φαντασία και δανεικά από το παρόν. Το ένα Μεγάλο Κτίριο είναι Dynamic Tower (Πύργος Δυναμικης) που είναι βασιμένος στον αντίστοιχο Πύργο που σχεδιάστηκε για ο Ντουμπάι και μπορείτε να δείτε εδώ. Συναντάμε μία νεά ενίσχυση η οποία σου προσφέρει ένα αγαθό της εποχής του κτιρίου που τελειοποιείς ή παροτρύνεις όταν βοηθάς άλλους παίκτες, φυσικά ο αριθμός δεν είναι άπειρος και αυξάνετε μαζί με τα επίπεδα του κτιρίου, ξεκινώντας από 1 και την πρώτη επίσκεψη που θα πραγματοποιήσεις.

Μέγεθος προβολής κτιρίων 38%, κάντε κλικ στην εικόνα για καλύτερη προβολή

Για το δεύτερο Μεγάλο Κτίριο δεν γνωρίζουμε σχεδόν τίποτα. Δεν θα αναφερθούμε σε τίποτα παρά θα σας αφήσουμε να το απολάυσετε ως εικόνα. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι προς το παρόν δεν έχει μπει στον σερβερ δοκιμών και απλά περιμένουμε.

Επεκτάσεις

Οι επεκτάσεις είναι και πάλι οχτώ. Δύο της αποκτάς με έρευνες, δύο κατακτώντας επαρχίες, δύο με μετάλλια και δύο με κόστος 1000 διαμάντια η μία.

Πύργος Πρωταθλήματος

Στον Πύργου του Πρωταθλήματος τα μετάλλια προφανώς αυξήθηκαν. Και είναι αρκετά οπότε αξίζουν τον κόπο μερικές χαμένες μονάδες αν χρειαστεί.

Πότε θα έρθει η νέα εποχή; Σύντομα πολύ σύντομα. Δεν θα δώσουμε την στιγμή αλλά να την περιμένετε είναι έξω από την πόλη σας! ;) Μείνετε συντονισμένοι για νεότερα! Και μην ξεχνάτε μια εγγραφή αρκεί για να γνωρίζετε πάντα τα νέα του παιχνιδιού.! ;)

Καλή Διασκέδαση!

_________________________________________________________________________

Όλα τα δεδομένα είναι μέσα από το παιχνίδι και έχουν συλλεχθεί από παίκτες. Οποιαδήποτε αλλαγή μπορεί να γίνει πριν την είσοδο της εποχής στους κανονικούς σερβερ.

Αν πραγματικά σας αρέσει η δουλειά μας και εκτιμάτε τον κόπο μας διαμοιράζεται τον σύνδεσμο του άρθρου και του ιστότοπου και όχι συνδέσμους των εικόνων. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας.

bottom of page